skip to Main Content
Persoonlijke noot door Anneke van Dok

Het was even stil op Boek-dok. nl, nadat Martin Rep zijn kroniek De Meidoornstraat en ik mijn nieuwe roman Getuigen in het duister presenteerden. Ik had Corona en kon een paar weken niet veel anders doen dan uitrusten, nu en dan wat schrijven en genieten van de reacties en recensies op Getuigen in het duister:

02-03-2021 Libris: door Wout Oosterhof
Een spannend verhaal met prachtige natuurbeschrijvingen. De verschillende karakters worden mooi uitgewerkt. Psychologisch heel sterk. En de ontknoping is verrassend!
En van Biblion: Een vlotte thriller, waarin je de snijdende kou bijna kunt voelen.

Dus lieve mensen: gauw bij de boekhandel bestellen. Of via Boek-dok.nl

Ik had ook nog genoeg energie om de Orkaancolumns van 2020 te bundelen in een mooi boekje met de titel ’t Kon beter en weer met een prachtige omslag van Peter de Rijcke, door hem voorzien van een finishing touch met mondkapjes. Het is mijn vierde bundel met Zaanse columns naast een dikkere uitgave Nederland in 100 stukjes, die een periode van twintig jaar beslaat. De bundels geven een kritisch en humoristisch beeld van het begin van de eenentwintigste eeuw.

Ik ben ook met veel enthousiasme aan een nieuw manuscript begonnen met de werktitel: Het wajangspel. De roman gaat over de relatie tussen een opticien en een spindoctor, die zijn lot bepaalt. Ik laat me een beetje leiden door de populaire Engelse serie Yes Minister.
Zie ook op Boek-dok.nl: Het waait wel weer over, De Zaan in stukkies en Nederland in 100 stukkies, die alle zijn gepubliceerd in de afgelopen twintig jaar. Neem vooral ook goed nota van het werk van de andere auteurs op de website.

Back To Top