skip to Main Content

Kookboek van de middeleeuwen

Door Het zwarte schaap

Specerijen, pasteien & vasten:
Dit boek neemt je mee naar de rijke eettafels van meer dan vijf eeuwen terug. Het rekent af met de mythe van onbehouwen tafelmanieren tijdens middeleeuwse banketten en onthult dat specerijen al lang voor het bestaan van de VOC een grote rol speelden in de eetcultuur. Verder besteedt het boek aandacht aan de relatie voedsel en gezondheid en het belang van vasten in het middeleeuwse dieet. De recepten zijn, op een enkele uitdaging na, heel goed te maken. Geen dagelijkse kost, maar wel een interessante inspiratie voor koks met historische interesse.

Informatie en bestellen

  • Genre: Non-fictie, kookboek
  • Prijs: € 12,50
  • Meer informatie over de uitgaven van het Zwarte Schaap zijn te vinden onder de cv’s van de auteurs onder het kopje Over Boek-Dok.

Dit boek kan worden besteld door te klikken op de button hieronder. U stuurt dan automatisch een mail naar info@uitgeverijhetzwarteschaap.com

Back To Top